2011. december 31., szombat

Év végére

Úgy illik, hogy ha ide jövök keseregni, akor ide jöjjek akkor is, amikor boldog vagyok...
És mert már amúgy is rákérdeztetek hogy mi újság, így  az utolsó napon elmondom Nektek, hogy néhány napja már hivatalos papírom is van arról, hogy az új évet ötösben, egy 6 hetes Pocaktesóval a pocakomban köszöntjük:)
Én már világgá kürtölném, de mivel van nekem egy földhözragadtabb felem, akinek legalább annyi beleszólása van a dolgokba, mint nekem, és aki azt szeretné, hogy várjunk még egy kicsit és ezt tiszteletben kell tartanom, így rajtatok kívül nem tudja még senki, még a szűk családunk sem, ezért arra kérlek Benneteket, hogy maradjon ez közöttünk egyelőre!
Köszönöm!
puszik

6 megjegyzés:

  1. Bea!!! DEJO hírrel jöttél!! Nagyon örülök és gratulálok nektek szívből (és persze csak halkan:) !!
    és BÚÉK!!! :)

    VálaszTörlés
  2. BUEK!!!!! Mégiscsak lesznek szülinapi kertipartik!!!!!!!!
    Gratulálok, nagyon örülök!

    VálaszTörlés
  3. Dejo dejo!!!! Tudtam!!!!! :))))
    Annyira nagyon nagyon orulok Nektek!!!! :))))
    Gondtalan babavarast!!!
    Sok puszi!!!!
    :))))))))))))

    VálaszTörlés
  4. Ismeretlenül is gratulálok a pocaktesóhoz. Minden gyermek megszületéséért hálát kell adni... Jó egészséget és áldott várandósságot kívánok! (Olyan nem szép szó az hogy terhes! Igaz? Kinek és mi terhes, amikor úgy várjuk őket...)
    Erika
    Most nem tudom mi történt, azt hittem elküldtem és itt van...
    Hát akkor folytatom: örömmel vettem észre a Szabó Magdás írást. Nagy kedvencem, példaképem Ő. Az ajtót negyedszer olvasom eddigi életem során és az idén jelentett a legtöbbet. Emerenc alakja, egyszerű, tiszta életlátása és ahogy az írónő minderre rádöbben és szembesül mindannyiunk előtt példa kell legyen! Bocsánat a hosszú megjegyzéséért, véletlenül született (ha vannak egyáltalán véletlenek. - nincsenek ám!)

    VálaszTörlés
  5. BÚÉK! Gratulálok nektek!
    Ő már biztos, hogy nem decemberi gyermek lesz :) Talán két kívánságotok is valóra válik ebben az évben. Nem csak kertipartit tarthattok, de talán egy lányka növekszik a pocakodban.

    VálaszTörlés
  6. Aranyosak vagytok:)
    Igen, jó úton haladunk a kertiparti felé:)

    VálaszTörlés