2011. december 7., szerda

Én megmondtam....

... hogy ránkjár a rúd, és szépen sorban fognak jönni a dolgok egymás után.
Elromlott a hűtőnk. Hétvégén még jó volt, aztán hétfőn reggel már gyanús volt, hogy olyan langyoskás volt a kefírem reggel, de akkor még nem gyanakodtam, nem esett le. Aztán kedden megint langyos volt, és délben ki kellett dobnom egy doboznyi hétfőn vett darált húst, mert büdös volt. Na ekkor már alaposabban körbejártam a dolgot, és hiába vettem fel maxra a hűtés a hűtő csak nem hűtött. Este aztán vésztárgyaltunk Ferivel, és lehordunk minden fontosat lentről is meg a fagyasztóból is a szomszéd bácsihoz. Biztos örült, amikor beállítottunk 10-10 kefírrel-joghurttal-tejföllel, meg egy másik szatyor fagyasztott hússal. 
De örülünk, mert ha mondjuk a jövő hétre esik ez a ziccer, akkor nagy slamasztikába kerülünk, mert ott lett volna az összes ünnepi ebédes alapanyag, meg a torta. Nem lettem volna túl boldog, ha a a kész tortám romlik meg a hűtőben. 
Most várom a hűtőszerelőt, és remélem rögtön meg tudja csinálni és nem kell Nicaraguából alkatrészt rendelni.
Abba meg most nem is gondolok bele, hogy mi van ha nem tudja megcsinálni, mert akkor újat kell venni, amit mondjuk tervezünk már egy ideje, de a konyhánkba csak némi átalakítással fér be egy nagyobb hűtő, márpedig ha veszünk, akkor nyilván nagyobbat veszünk. De az átalakításhoz baromira nincs most kedvem, és nincs is igazából kidolgozott koncepció, hogy akkor hogyan is legyen, mi hova, stb...
Közben pedig a sittes is jön elvileg, aki elviszi a kéménycsinálásból ittmaradt sittet. Ez még szeptemberi projekt volt, azóta ez már kb. a tizedik időpont amit mond, de eddig nem sikerült ideérnie. Na ma biztos jön, csak hogy kerek legyen a világ.
Plussz még a postást is várom, aki hoz egy csomagot, remélem.
És mindez persze hogy Milán alvásidejében zajlik, és nagyon remélem, hogy nem fogja őt zavarni a ki-be rohangálás, mert este meg céges mikulásünnepségre megyünk, és baromi nincs kedvem egy folyton nyűglődő, mindenre használhatatlan gyerekkel szenvedni ott 2 órát. És akkor még nem lehet tudni, hogy máté milyen passzban lesz... reggel nem volt túl jóban, jó lenne ha az oviban kicsit egyenesbe tudná magát hozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése