2011. január 12., szerda

Tervek

Noooo.... most hogy Máté oviban van, és úgy van oviban, hogy szeret ott lenni, így nem kell egész délelőtt azon stresszelnem, hogy vajon mi van vele, így talán most már egyenesbe tudok jönni majd írás terén is. Mondjuk, ha a felém integető vasalandókupacot nézem, akkor nem biztos, de hát fő az optimizmus:)
Eltelt a 2010, és nyomban el is kezdődött a 2011. Új év, új döntések, rövid és hosszú távúak egyaránt.
Az idén REMÉLEM, hogy jó néhány utazás is szerepel majd a listánkon, rögtön kezdünk egy majd egy Milánóval, amit egyelőre januárról februárra halasztottunk, de szerintem inkább március lesz belőle, akkor már talán jobb lesz az idő is, és Matyit sem fogja megzakkantani annyira, ha kimarad 2-3 hetet az oviból. Bár sokat voltunk 2 éve Milánóban, mégis van egy csomó minden, amit még meg szeretnék nézni, ilyen pl. a design múzeum, na meg most már jó lenne helyet kapni az Utolsó vacsorához is, de hát az nem rajtuk múlik, ugye.
Aztán azt tervezzük, hogy egy ilyen milánói ott tartózkodásunkkor megejtenénk egy római vakációt is. Fura nekem ez a Róma, most megint nagyon vágyom oda, és sorra belefutok mindenféle római dologba, vagy élménybeszámolókba, amiket jelnek veszek. Régebben mindig azt mondtam, hogy Rómába mindenképp el akarok menni, aztán ez valahogy lecsengett amikor egyre több helyet ismertünk meg Olaszországban, és miután megtapasztaltuk a nápolyi zsúfoltságot és hőséget nem annyira vágytam oda. Most újra nagyon mennék, de csak tavasszal vagy ősszel, kizárólag.
És aztán!!!!!! Az év legizgalmasabbnak tűnő hónapja a május, amit lehet, hogy egy az egyben Franciaországban töltünk majd, ha minden jól megy. Ráadásul Párizs mellett, egy köpésre tőle, szóval akár minden hétvégénket ott tölthetjük, ha úgy akarjuk. Ezt már nagyon várom! Igaz, addig jó lenne legalább turistaszinten megtanulni néhány mondatot franciául!
Aztán itt van a nagy kérdés, hogy mikor menjek vissza dolgozni.... első terv az volt, hogy idén még itthon vagyok, és jövőre kezdem újra a dolgos hétköznapokat. De ez attól is függ, hogy a 2012-re milyen kilátások vannak, mert már arra is van 1-2 uti előjegyzés, és nem is akármilyenek, de erről most még nem tudnék mit írni. Szóval még az is benne van, hogy esetleg itthon maradok a 3dik évre is Milánnal, vagy 2.5 ig.
Szóval vannak tervek, elképzelések, bizonytalanságok... és arról akkor még nem beszéltem, hogy esetleg egy harmadik gyereket is szívesen vállalnánk:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése